Obavijest o odabiru ponude za izvanučioničku nastavu

Objavljeno Utorak, 17 Ožujak 2020

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za izvanučioničku nastavu  OŠ „Nova Bila“ iz Nove Bile na sjednici održanoj dana  16. 3. 2020. godine razmotrilo je ponude za javni poziv za izvan učioničku nastavu  za relaciju Split - Zadar Šibenik – NP Krka – Biograd na Moru

Na javni poziv pristigle su dvije  ponude i to  od G-TOUR-a Međugorje s ponuđenom cijenom  320,00 KM  i „CENTROTRANS-EUROLINES Zenica s ponuđenom cijenom od 335,00KM

Ponuda G- tour Međugorje dostavljena je sa svim kopijama dokumentacije koje nisu ovjerene te je povjerenstvo istu odbacilo kao nepotpunu.

Ponuda  koja zadovoljava  propisane uvjete tražene javnim pozivom je ponuda „CENTROTRANS EUROLINES“ ZENICA i povjerenstvo je jednoglasno odlučilo da se  izvanučionička nastava realizira po danoj ponudi „CENTROTRANS EUROLINES“ ZENICA za destinaciju – SPLIT – ZADAR –ŠIBENIK –NP KRKA – BIOGRAD NA MORU i svim sadržajima koji su navedeni u ponudi.

Predviđena eksurzija za učenike IX. razreda realizirat će se pod uvjetom da se stvore povoljni sigurnosni uvjeti za učenike i nastavnike, te da budu stavljena van snage (trenutno važeća) ograničenja vezana za putovanja. O svim informacijama učenici i roditelji bit će blagovremeno obaviješteni.

  

Predsjednica povjerenstva:

Katarina Đandara

 

 

 

 

 

 

 

Tražilica