ODRŽANE PREZENTACIJE SEKCIJA NAŠE ŠKOLE

Dana 6. rujna 2019. godine u našoj školi održano je predstavljanje sekcija u predmetnoj i razrednoj nastavi. Predstavljanje sekcija održano je u školskoj dvorani, a ovom iznimno važnom predstavljanju nazočili su nastavnici i učenici. Nastavnici su predstavili svoje sekcije i time animirali učenike da odaberu odgovarajuću sekciju koju će pohađati tijekom ove školske godine.

Sekcije predmetne nastave koje djeca mogu pohađati tijekom školske godine u našoj školi su: Likovna sekcija - nastavnica Brana Puljić, Sekcija Peer edukatori-vršnjačka podrška u prevenciji nasilja – pedagog škole Snježana Petraš, Prometna kultura – nastavnica Lucija Bošnjak, Sportska sekcija – nastavnik Goran Mišković, Prva pomoć – nastavnik Nikica Subašić, Kultura življenja- nastavnica vjeronauka i engleskog jezika i književnosti Ljiljana Matošević, Multimedijalna sekcija predmetne nastave – nastavnik Mario Debeljak, Dramska sekcija – nastavnice hrvatskog jezika i književnosti Katarina Biljaka i Ivana Čato, Recitatorska sekcija – nastavnica hrvatskog jezika i njemačkog jezika Valentina Ivančić i knjižničarka škole Jelena Rajić. Robotika - nastavnik Leonardo Jurešić, Ekološka sekcija – nastavnica kemije Slavica Rajić i nastavnica geografije Branka Martić. Sportska sekcija- Goran Mišković, Multimedijalna sekcija – nastavnik informatike Mario Debeljak Muzičku šarenicu kao i školski zbor vodit će nastavnik glazbene kulture Slaven Čović, a Vijeće učenika nastavnica matematike i fizike Ružica Martinović. Za uređenje školske web stranice zaduženi su nastavnica engleskog jezika Ivana Matić, knižničarka Jelena Rajić i nastavnik informatike Mario Debeljak. Program rada sekcija uređuju voditelji sekcija predmetne nastave. Sekcije predmetne nastave u našoj školi planirane su za srijedu od 13.00- 14.00 sati.

 

Iznimno zabavne i zanimljive bile su prezentacije učiteljica razredne nastave. Učiteljice su predstavile svoje sekcije, a na kraju smo zapjevali i zaplesali.

Sekcije razredne nastave su: Kreativna sekcija – učiteljice Vesna Znahor i Tijana Hrgić, nova zanimljiva sekcija pod nazivom Kaligrafija - krasopis - učiteljica Sanela Parić, Ritmička sekcija- učiteljice Irena Barbić i Izabela Marijolović, Dramsko-recitatorska sekcija učiteljice Sanda Grabus i Sandra Gavranović, Mali zbor- vjeroučiteljica s. Marina Jurišić, Strip sekcija-učiteljica Marijana Brkan, Sportska sekcija – učiteljica Matea Plavčić i Ekološka sekcija- učteljica Marina Kolak, Novinarska sekcija - nastavnica Ivana Matić. Učiteljica Ana Brnada - asistent u nastavi zadužena je za pomoć učenicima i djelatnicima u realiziranju određenih sekcija ali i drugih važnih dijelova odgojno obrazovnog rada.

Termin sekcija razredne nastave planiran je za srijedu od 16.45-17.30.

 

Iznimno smo ponosni na dosadašnji rad sekcija naše škole, djelatnike i učenike koji svojim trudom i radom sudjeluju u kreiranju školskih manifestacija, priredbi i obilježavanju važnih događanja.

Nadamo se i sigurni smo da će roditelji kroz razgovor sa svojom djecom znatno utjecati na odabir određene sekcije u kojoj njihova i naša djeca mogu izraziti svoju kreativnost. Vjerujemo da svaki učenik može i treba pokazati što najbolje zna i u čemu je najbolji.

 

"...Mladima bih poručio da se ne daju istjerati tako lako iz djetinjstva, neka budu što dulje tamo, a ako već budu protjerani, neka ne zaborave da bi život trebalo urediti tako da on izgleda kao neka igra." Zvonimir Balog

Fotografije možete pogledati ovdje.

Nastavnica: Ivana Matić

 

 

 

Tražilica