Dan majki u našoj školi

Dana 22. svibnja 2019. godine obilježen je Dan majki u našoj školi svečanim programom kojim želimo zahvaliti svim majkama na ljubavi, sreći i nježnosti koje nam pružaju svakog dana.

 

Na početku ovog svečanog programa voditelji su poželjeli dobrodošlicu našim gostima, te napomenuli da je mjesec svibanj u našoj školi ispunjen obiljem aktivnosti, natjecanja, ali i svečanih trenutaka. Jedan od tih svečanih dana je i ovaj, kada svima želimo donijeti osmijeh na lice i radost u srce.

Učenici naše škole potrudili su se različitim aktivnostima  donijeti osmijeh i radost u srca prisutnih gostiju. Svečani program započeli smo recitalom I.a „Moja mama” i „Molitva za majku”. Učenici ritmičke sekcije III.b znaju čija je mama najljepša na svijetu, pa su nam usvojim prekrasnim kostimima i plesom uljepšali ovu svečanost. Učenici recitatorske sekcije pitaju se „Jesi li živa staričice moja” kao i vječni Jesenjim i izvode recitaciju „Pismo majci”. Gosti današnje svečanosti bile su učenice Srednje glazbene škole Jakova Gotovca iz Novog Travnika, Gabriela, Ana, Ema, koje su pod vodstvom prof. Andrijane Lončarević izvele skladbu M.Schmitz-a: Memory Tango i Goodbye  Argentina. Učenici I.b imaju dobar recept kako štedjeti majku, a svojim  „sastojcima“ izmamili su osmijehe na lica  prisutnih. U našoj školi učimo, pjevamo, sviramo a da smo i talentirani, pokazale su nam učenice Mia Dražetić i Ena Dujmović koje su odsvirale skladbu Sonatina 4 Diabeli.  Predstavile su nam se i učenice  „Osnovne glazbene škole  Jakova Gotovca, PO Nova BilaAntonela i Mihaela sa svojom skladbom. Na kraju smo zapjevali s Mateom i Lukom Popović, a oni su nam pjevali o ljubavi, te raznježili sve prisutne. 

U sklopu svečanog programa prezentiran je i priručnik „Dnevnik emocija” koji je za roditelje napisala Snježana Petraš , a ilustrirala učenica Nikolina Popović. 

VIŠE FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDJE.

Nastavnica: Ivana Matić

 

 

 

Tražilica